Reserveringssysteem Gymzalen

Onderdeel van het beheersysteem van Gymzaalhuur.nl is het online reserveringssysteem waarmee huurders direct een reservering voor jouw gymzaal kunnen aanvragen. Via de boekingsmodule op je eigen website hebben sporters de mogelijkheid om de beschikbaarheid van bepaalde gymlokalen in te zien en kunnen ze direct reserveren en online afrekenen via bijvoorbeeld iDEAL of Paypal.

Reserveringssysteem op je eigen website

Met Gymzaalhuur.nl heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een code welke eenvoudig in je eigen website te plaatsen is. De boekingsmodule is inbegrepen bij elk type abonnement van Gymzaalhuur.nl. Je hoeft hier dus geen extra module voor aan te schaffen. Op deze manier blijven de bezoekers op je eigen website en kunnen ze direct de beschikbaarheid van jouw gymhallen inzien en reserveren.

Als je liever niet wil dat iedereen een reservering kan plaatsen kan je de boekingen die via de module op je eigen website worden aangevraagd eerst laten goedkeuren door een van de beheerders. Zo voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan.

Boekingen omzetten in facturen

Via het facturatiesysteem kunnen specifieke reserveringen met een druk op de knop worden omgezet in rekeningen in pdf-formaat. Als je er voor hebt gekozen om online betalen te activeren dan wordt er volledig automatisch een declaratie gemaakt van de boeking, zodra deze met iDEAL is betaald. Doordat de online reserveringsaanvragen voor jouw gymzaal geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je een hoop werk achteraf!


Voorbeeld

Voorbeeld Reserveringssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.


Speciaal voor


Voor sporthallen

Voor sporthallen hebben wij een apart reserveringssysteem ontwikkeld: www.sporthal.net!