Planningssysteem Gymzalen

Via dit planningsprogramma voor gymhallen hebben coordinatoren van een gymzaal de mogelijkheid om de planning online en overzichtelijk op te maken. De beheerders kunnen op elk moment van de dag, ongeacht de locatie, inloggen in het systeem en hier eenvoudig reserveringen aanmaken. Alle boekingen die zijn binnengekomen via het reserveringssysteem zijn in het planningssysteem inzichtelijk voor de beheerder. Zo kan hij gemakkelijk aanvragen goed- of afkeuren.

Samenwerken in het planningssysteem

Met het planningsprogramma van Gymzaalhuur heb je de mogelijkheid om met meerdere beheerders tegelijk in te loggen en te werken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de boekhouder bezig is met de facturatie en de coordinator van de gymhal tegelijkertijd een herhalende reservering aanmaakt. Het is mogelijk om met diverse rechten te werken, zodat niet elke beheerder inzicht heeft in alle onderdelen. Je kunt een facilitair medewerker bijvoorbeeld 'alleen-lezen' rechten geven en een financieel medewerker alleen toegang tot het financiële menu.

Boekingen inplannen via Gymzaalhuur

Als beheerder van Gymzaalhuur.nl heb je de mogelijkheid om incidentele reserveringen in te boeken of om een reeks boekingen te maken. Zo'n reeks reserveringen wordt ook wel een 'herhalende boeking' genoemd. Je kunt hiermee wekelijkse of tweewekelijkse boekingen maken. Zo kan je een reservering op elke vrijdag van de week van 8 tot 9 uur maken of juist om de week. Ook is het mogelijk om maandelijkse boekingen te maken. Bij maandelijkse boekingen kun je reserveringen elke eerste vrijdag van de maand of juist elke 7e dag van de maand laten terugkomen.

Boekingen omzetten in facturen met Gymzaalhuur

Via het afrekeningssysteem van Gymzaalhuur kan een selectie van boekingen met een druk op de knop worden omgezet in rekeningen in pdf-formaat! Het is mogelijk om de facturen direct vanuit het beheersysteem per e-mail te versturen naar de gebruiker zonder dat je hiervoor verdere handmatige handelingen hoeft te verrichten. Je hebt zelfs de mogelijkheid om een betaallink voor iDEAL of Paypal mee te sturen. Door de gebruikers te verplichten online af te rekenen kan het debiteurenbeheer volledig geautomatiseerd worden afgehandeld en voorkom je veel werk achteraf!


Voorbeeld

Voorbeeld Planningssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.


Speciaal voor