Facturatiesysteem Sporthallen

Het beheersysteem van Gymzaalhuur.nl beschikt over een volledig facturatiesysteem voor gymzalen. Hierin heb je de mogelijkheid om op verschillende wijzen online facturen op te maken. Zo is het mogelijk om van een incidentele reservering een factuur op te maken, maar dit kan ook voor een bepaalde periode namelijk per maand of kwartaal. Dit doe je door een selectie van boekingen in betreffende periode te maken. Hierdoor kun je vaste huurders en verenigingen elke maand een overzichtelijke factuur sturen voor het gebruik van de gymzaal!

Factuur opmaken in Gymzaalhuur

Facturen worden voorzien van je eigen logo en de wettelijke vereiste gegevens. De facturen worden automatisch in pdf-formaat opgemaakt waardoor je geen handmatige handelingen meer hoeft te verrichten met briefpapier of een Word-bestand.

Betaallinks op de factuur

Vanaf het standaard abonnement heb je toegang tot de online betaaloplossing van Gymzaalhuur. Je kunt op die manier betaallinks meesturen met de e-mail waarin de factuur wordt verstuurd. De ontvanger van de factuur kan zo direct met iDEAL of Paypal de betaling van de factuur regelen. Als de betaling is afgerond krijgt het facturatiesysteem direct een melding en wordt de factuur automatisch gekenmerkt als betaald. Door gebruik te maken van online betalen kan het debiteurenbeheer volledig worden geautomatiseerd inclusief betalingsherinneringen. Zo eenvoudig is factureren met Gymzaalhuur.nl!

Boekhoudkoppeling in Gymzaalhuur

Bij het professionele abonnement afneemt kun je gebruik maken van de boekhoudkoppeling in Gymzaalhuur. Met de meest gangbare pakketten hebben wij een exportmogelijkheid voor de facturen gemaakt. Een aantal pakketten waarmee dit al mogelijk is zijn Twinfield, Exact Online, Asperion en Snelstart. Op verzoek kunnen wij dit uitbreiden met andere gangbare boekhoudpakketten.


Voorbeeld

Voorbeeld Facturatiesysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.


Speciaal voor