Boekingssysteem Gymzalen

Het online boekingssysteem van Gymzaalhuur.nl is speciaal ontwikkeld voor gymzalen. Via het reserveringssysteem kunnen externe huurders direct een reservering aanvragen. Het boekingssysteem kan worden toegevoegd aan je eigen website zodat huurders de mogelijkheid hebben om de beschikbaarheid van een bepaalde gymzaal in te zien. Daarnaast kunnen ze direct reserveren en online betalen via bijvoorbeeld iDEAL of Paypal.

Boekingssysteem op je eigen website

Met Gymzaalhuur.nl heb je de mogelijkheid om een reserveringsmodule op je eigen website te plaatsen. Hiervoor ontvang je van ons een code welke eenvoudig in je website te plaatsen is. Het boekingssysteem voor je website is inbegrepen bij elk type abonnement van Gymzaalhuur.nl. Hiervoor hoef je geen extra module af te sluiten. Je zorgt ervoor dat je bezoekers op je eigen website blijven en vanaf daar direct de beschikbaarheid van de gymzalen inzien en kunnen reserveren.

Je kunt een externe aanvraag eerst laten goed- of afkeuren door de beheerder van de gymzalen. Op die manier kan niet iedere gebruiker een reservering plaatsen en voorkom je dat er ongewenste reserveringen in het planningssysteem van de beheerder komen te staan. Je hebt na iedere aanvraag nog de mogelijkheid om eerst contact op te nemen met de aanvrager.

Reserveringen omzetten in facturen

De reserveringen welke in het boekingssysteem worden gemaakt kunnen via het facturatiesysteem met een druk op de knop worden omgezet in een factuur. Als je gebruik maakt van de functie online betalen wordt er volledig automatisch een factuur gemaakt van de reservering zodra deze online is betaald. Doordat de aanvragen geautomatiseerd worden afgehandeld voorkom je heel wat handmatige handelingen achteraf!


Voorbeeld

Voorbeeld Boekingssysteem

Gratis starten

Wij maken graag vrijblijvend een gepersonaliseerde omgeving voor je aan. Hierin kan gratis gebruik maken van het systeem of kiezen uit één van onze uitgebreide pakketten. Start gratis.